Woman’s ile Bütün Kadınlar Özeldir...

+90 (532) 791 42 47 (HAIR) info@kadinsacekimi.com.tr

Saç Ekimi Fiyatları 2020

4.8
(4)

Saç Ekimi Fiyatları 2020

Dünyada ve ülkemizde saç ekimi fiyatları her mevsim ve yıl değişiklik göstermektedir. Saç ekimi fiyatları; sunulan hizmetin kalitesine, kullanılan tekniğe ve ekibin uzmanlığına göre farklılıklar gösterir. Operasyonun yapılacağı saç ekim merkezi ve saç ekimini yapacak uzmanında saç ekimi fiyatının belirlenmesinde önemli bir faktördür.

Saç Ekimi Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Saç ekim fiyatları konusunda uygun ülke Türkiye’dir. Türkiye’de uygulanan saç ekimi operasyonları Avrupa standartlarında olmasına rağmen, saç ekim fiyatları Avrupa ve Amerika’daki saç ekimi ücretinin yarısından daha ucuza yapılır. Türkiye’de saç ekim merkezlerinin bazıları seans başına ücretlendirme uygularken, bazı merkezler ise toplanacak saç kökü sayısını dikkate alarak bir ücretlendirme uygulamaktadır. Saç kökü miktarları kişiden kişiye değişim gösterdiğinden, uygulanacak saç ekimi ücretleri de değişiklik göstermektedir. Hastaların kimilerine 2000/2500 saç kökü yeterliyken, bazılarına ise 4500/7500 saç kökü ekimi uygulnmktadır. Saç ekim işlemi 3-4 kişilik bir ekip ile ortalama 6/8 saate sürmektedir. Bazı merkezler sabahtan öğlene kadar bir hasta, öğleden sonra aynı ekip ile ikinci saç ekimi hastasını operasyona almaktadır. Sonuç olarak her iki hastaya da az sayıda saç ekimi yapılmaktadır. Yapılan operasyonun kaç saat sürdüğüne de dikkat etmeniz gerekmektedir.

Saç Ekimi Fiyatları Belirlenirken;

  • Kişinin ekilecek saçlarının kalitesi,
  • Operasyon seansı sayısı,
  • Uygulanacak olan saç ekim tekniği ve ek uygulamaların maliyeti,
  • Kişiye yapılacak tahlil ve tetkikler,
  • Saç ekimi operasyonu için kullanılan malzemeler ve aletlerin kalitesi,
  • Ekilecek olan saç kökü sayısı,
  • Merkezin bulunduğu yer (şehir/semt),
  • Hizmetin kalitesi,
  • Operasyonun yapılacağı dönemde ki talep,

Operasyonun yapılacağı sağlık kuruluşunun büyüklüğü ve yeterliliği gibi faktörler dikkate alınmalıdır. Saç ekimi ücretini değiştiren faktörleri göz önüne alarak sizin bütçenize en uygun olan en iyi merkezi bulabilirsiniz.

Saç Ekimi Fiyatı Verilen Hizmet Kalitesini Etkiler Mi?

Saç ekimi ücretlerinin ne kadar olduğu konusunda en net ücret bilgilendirmesi, uzman muayenesi sonrasında saç ekimi merkezi tarafından verilmektedir. Unutmayın ki, en pahalı olan en iyidir düşüncesi, saç ekimi operasyonu için geçerli değildir. Saç ekimi fiyatının pahalı olması, başarılı bir saç ekimi operasyonu olduğunu göstermemektedir. Bunun yanı sıra; reklam bütçelerinin kaliteyi değil fiyatı arttırdığını da unutmamak saç ekimi operasyonunu yaptıracak kişinin unutmaması gereken önemli detaylardan biridir.
Saç ekimi operasyonuna artan talep yoğunluğundan dolayı, operasyon ortamına uygun olmayan, son derece sağlıksız ortamlarda çok uygun fiyatlara saç ekimi operasyonu yapmaya çalışan birçok kuruluş çığ gibi açılmaktadır. Saç ekim merkezi adı altında açılan bu yerler, sadece ticari kazanç amaç peşindeyken kişiye telafisi zor zararlar verebilmektedirler. Operasyonun ardından yaşadıkları sorunlara çözüm bulacak herhangi birisini dahi bulamamaktadırlar. Ayrıca operasyonlar Sağlık Bakanlığından onaylı, ruhsatlı kliniklerde veya hastanelerin ameliyathane koşullarında yapılmalıdır ki aksi takdirde operasyon yapılacak kişi hijyensiz bir ortamda mikrop kapabilir, çeşitli hastalıklara yakalanabilir. Saç derisi ve saç kökleri zarar görebilir hatta tüm saçlarını kaybedebilir.

Saç Ekimi Ücretleri Ne Şekillerde Ödenir?

Merkezimize kredi kartı veya nakit olarak ödeme yapabilirsiniz. Saç ekimi fiyatı almak için sitemizden iletşim sayfasında iletişim formumuzu doldurabilir, info@kadinsacekimi.com.tr adresine email atabilir veya 0532 791 42 47 numaralı telefondan bizleri arayabilirsiniz.

Makaleyi Beğendiniz Mi?

Oy vermek için yıldızlara tıklayın!

Ortalama puanı 4.8 / 5. Oy sayısı: 4

Şu ana kadar oy verilmedi! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Author Info

Kadın Saç Ekimi

Comment ( 1 )

  • Dilan

    Cok guzel bir bilgilendirme olmus tesekkurler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »
Call Now Button